Szoknya

Szoknya

Első ruházati termékeinkkel, a női szoknyákkal kényelmes, nőies, sokféleképpen variálható alapdarabok megalkotása volt a cél a legjobb minőségben.
Fesztelen mozgást enged, ezzel a szabadságot, természetes anyagával az erőt, a vonalaival a nőiességet hangsúlyozzuk.
A görög mitológiai nőalakok természete ihletett, amikor a szoknyákat terveztem. Nem egyformák, ahogy mi, mai nők sem. Belső, igazi női természetüket hagyják szabadon áramlani. Emellett a Cornides márkanév görög eredetű, ahogy alapítójának neve is. A régi görög öltözékre, kultúrára a természetesség, az egyszerűség, nagyvonalúság jellemző, ahogy a Cornides márkára.

Ruháink alapanyaga lenvászon, amit hazai termesztésű lenvirágból fontak és szőttek.
A karakteresebb lent egyszerű vonalakkal szabtuk, gyönyörű színekkel tettük könnyeddé, a pamut-len lágyságát a legszebb ívekkel hoztuk mozgásba.
Az egyszerű vonalakat a szélfútta lenvirágszirmok formája ihlette.

MIÉRT FENNTARTHATÓ?

Egy gyár megmaradt textilejiből készítjük ruháinkat, a jól kitalált szabással alig marad textil. A varrás és az anyag különlegesen jó kopásállósága, színtartóssága és a klasszikus, időtálló fazonok miatt akár örök darab lehet.
-Magyar fonású lenfonalból szőtték a textilt.
-A világ legjobb cérnájával varrtuk.
-Két nagy méretű, rejtetten varrott zsebe a szoknya anyagából készült.
-Kényelmes derékrész.
-Öve kivehető, más övvel is hordható.
-Sűrű öltésekkel varrtuk, így nem fog szétbomlani, szétfesleni.

CSOMAGOLÁS

Újrahasznosított csomagolóanyagokkal csomagoljuk a szoknyákat, ügyelünk arra, hogy a kibontásuk élmény legyen, hogy a szoknyán túl át tudjunk adni egy kis pluszt.
Képeslapjainkon a megvásárolt szoknya névadójának, egy-egy görög mitológiai nőalak rövid története szerepel, az újdonsült szoknyatulajdonos kap egy kupont, amit bármilyen további szoknyára, ruhára beválthat.

További ruhaféléket is tervezünk, sok kisebb, limitált darabszámú kollekcióval.

Cornides Ágnes

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs